Förlaget

För några år sedan lade Gud församlingens naturliga, organiska uttryck på våra hjärtan (vad som på engelska kallas organic church). Vi har fått ta del av ett antal böcker i ämnet skrivna på engelska. Dock upplever vi en stor brist på svenskspråkigt material som tar upp detta.

Det naturliga församlingslivet, som vi läser om i Nya Testamentet, är det liv som utgår från Jesus som bor i oss. Detta är radikalt annorlunda från vad vi ser i en stor mängd av dagens församlingar, vilka hämtat mycket av sin struktur och inspiration från företag och föreningar. Vad vi, och många syskon med oss, drömmer om är att gå tillbaka till Församlingens rötter. Kika gärna på denna översatta artikel som översiktligt tar upp skillnaderna mellan det som beskrivs i NT (organiskt) och dagens institutionella församling (organisatoriskt).

Det här är våra första, stapplande steg mot ett bokförlag. Genom förlaget, och de verk vi planerar och drömmer om att översätta och publicera, vill vi dela med oss av de otroligt vackra och verkliga bilder av Jesus och församlingen, som våra bröder hjälpt oss att se.

Theresa Engström Norlin 
David Spånberger
Daniel Norlin

Om ni vill kontakta oss skriv till forlaglevandestenar snabel-a gmail punkt com.